Добиј 60
бесплатни лекции за

Што сакаш да научиш следно? Истражи ја твојата омилена категорија преку 5 минутни, автоматизирани лекции на твојот e-mail.

Marketing

Маркетинг

Најди инспирација за твојата следна голема ракета. Не, нема да зборуваме за 5 P's.

Marketing

UX/UI Design

Што е најсвежо од Tech заедницата? Најдобрите практики - во твојот џеб.

Marketing

Project Management

Од идеја до успешно завршен проект за твојот тим.

Marketing

Growth Hacking

Бараш нови начини за раст? Не пребарувај - тука ќе најдеш повеќе од 10 хакови.

Marketing

Дигитална трансформација

Некој се трансформирал пред тебе. Научи од реални примери и добри практики.

Marketing

Кариера

Време е да ја свртиш играта. Овие кариерни совети кои ќе те лансираат во иднината.

Зошто треба да ги дигитализираш вештините и да го автоматизираш учењето?

Новата и автоматизирана алатка за учење од Brainster е брз и ефикасен начин за да навлезеш во Tech светот. Ќе ги добиваш најрелевантните новости директно во твојот џеб, бесплатно. Brainster е иновативна компанија за едукација и кариерна трансформација која преку курсеви и Академии им овозможува на сите индивидуалци да дојдат до кариера која отсекогаш ја посакувале, а потоа ги поврзува со компании кои имаат потреба од таленти.

    Често поставувани прашања
  • 1. Како функционира платформата?
  • На оваа платформа ќе ги најдеш најсвежите содржини за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking, Дигитална Трансформација и Кариера. За да стигнеш до лекциите, кликни на копчето "Регистрирај се" под твојата омилена категорија. Остави го твојот најкористен e-mail и веднаш ќе добиеш конфирмација дека твојата регистрација е успешна. Првата лекција ќе ти пристигне по 24 часа.
  • 2. Дали користењето на оваа платформа е бесплатно?
  • Да, користењето на оваа платформа е бесплатно.
  • 3. На колку време ќе ги добивам лекциите?
  • Ќе ти стигнуваат бесплатни лекции секој трет ден, директно во твоето e-mail сандаче.

Изработено од учесниците на Академијата за програмирање и Академијата за маркетинг на Brainster

brainster.co
brainster.io/business
codepreneurs.co
[email protected]
+38970384728
ул. Златко Шнајдер 4а-3, 1000 Скопје
×

Ви благодариме за регистрацијата!
Очекувајте мeил во вашето сандаче. :)

×

Веќе си регистриран за оваа категорија. Одбери друга :)